Vardagsomsorg

Vardagsomsorg hjälper dig med uppgifter i och kring hemmet i hela Skåne. I Skåne utgår vi från Malmö. Det kan röra sig om att koppla in teknik, att hänga upp gardiner eller att hjälpa dig handla. Du kan boka till dig själv eller till någon i din närhet.
Anpassat efter dig
Kollektivavtal
Försäkring & sekretessavtal
Nöjd-kund-garanti
RUT-avdrag

En tillfällig eller långsiktig hjälp

Våra medarbetare har en lång samlad erfarenhet av vardagsomsorg. De är utformade att passa dig som av olika anledningar inte har möjlighet att utföra vissa sysslor själv som till exempel skador, sjukdom, funktionsvariationer eller ålder. Du väljer själv om du vill lägga upp tjänsten som återkommande besök eller boka tjänsten som en extra hjälp vid enstaka tillfällen.

Det här kan vi hjälpa till med

När du bokar vardagsomsorg utgår vi alltid från vad du behöver för att se hur vi kan hitta en tjänst som löser dina uppgifter. Här presenterar vi en liten lista på vilka tjänster vi oftast får förfrågan om att hjälpa till med.

Exempel på omsorgstjänster

Städning
Reparationer eller montering
Tvätthjälp
Installation eller omkoppling av hemelektronik
Ommöblering
Inköp och handling
Matlagning
Promenadsällskap
Ärendeservice som följer med till frisör, bibliotek, läkare, teater ellerliknande

Vad kostar det?

Vardagsomsorg
Tjänst
Pris med RUT-avdrag
Inställelseavgift per tillfälle*
58 kr/tillfälle
Vardagsomsorg
303 kr/timme
Vardagsomsorg är en tjänst som är godkänd för RUT- avdrag. Den som kan göra avdraget är den som betalar för tjänsten. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.

* Inställelseavgiften gäller för dig som är över 65 år.
Se alla våra priser +
FÅ OFFERT & BOKA
STEG-FÖR-STEG

Så här går det till

Att få lite extra hjälp i vardagen ska vara enkelt. Det tycker vi är hela poängen. Vill du boka vardagsomsorg för en enskild uppgift behöver vi oftast inte göra något förberedande hembesök, då kommer vi bara och hjälper dig direkt. Om du vill ha hjälp med flera små eller en större uppgift ingår ett hembesök för att få en bild av vad du behöver.
1
KONTAKT
Kontakta oss via telefon, e-post eller formulär på hemsidan och berätta vad du vill ha hjälp med.
2
KOSTNADSFRITT HEMBESÖK
Vi kommer hem till dig så att du får visa och förklara på plats, kostnadsfritt såklart.
3
VI UTFÖR UPPDRAGET
På en bokad dag och tid kommer vi och utför den eller de tjänsterna du beställt.
4
FAKTURA
Efter avslutat arbete får du en faktura på arbetet.

Ett personligt abonnemang

Om du vill kan du abonnera på tjänsten vardagsomsorg som en återkommande hjälp i vardagen. Då bygger vi våra besök utefter vad du behöver hjälp med. Du kanske vill ha regelbunden städning och matlagning men kunna beställa till ärendeservice då och då när du behöver. Hur ofta du vill ha vår hjälp avgör du själv. Vid det inledande kostnadsfria hembesöket går vi igenom alla önskemål och förutsättningar och formar ett abonnemang som känns bra för dig.

En trygghet för dig

När vi kommer och hjälper dig är det alltid samma marishare som besöker dig. Det gör att ni kommer att bekanta er och din marishare kommer att lära känna ditt hem väldigt bra. Om din marishare skulle åka på semester eller sluta arbeta hos oss får du alltid tydlig information om vem som kommer att bli din tillfälliga eller nya marishare innan bytet sker.

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross