Trappstädning

Det första intrycket av ett flerbostadshus är ofta trapphuset. Trapphuset sätter på många sätt tonen för fastigheten som helhet. Att ha en välstädad trappuppgång är därför viktigt för både boende och besökare. Regelbunden trappstädning motverkar dessutom slitage och gör att trappen hålls i gott skick länge. Låt oss på Marish Hemservice ta hand om trappstädningen i era trappuppgångar för ett garanterat fräscht resultat!
Anpassat efter dig
Kollektivavtal
Försäkrat

Trappstädning är ofta en tung puck i många bostadsrättsföreningars styrelser. Det kan vara svårt att hitta en bra leverantör och i många fall är boende mycket uppmärksamma på kvalitén i leveransen.

Trappstädning ger rena fräscha trapphus

Trappstädning är ofta en tung puck i många bostadsrättsföreningars styrelser. Det kan vara svårt att hitta en bra leverantör och i många fall är boende mycket uppmärksamma på kvalitén i leveransen.

Ett tryggt städföretag

Vi på Marish Hemservice erbjuder trappstädning med hög kvalitet och trygghet. All vår personal är kontrollerad mot såväl belastningsregistret som UC, allt för att ni ska kunna känna er trygga med vem som vistas i er fastighet.

Schyssta villkor

Vi arbetar också med bra villkor för vår personal och riktiga anställningar, det är viktigt för oss eftersom vi sedan starten har arbetat efter principen att erfaren personal gör bästa jobbet.

Välkommen som kund

Kontakta oss på Marish Hemservice om ni behöver hjälp med er trappstädning.

Priser

Trappstädning
Tjänst
Pris exkl. moms
Trappstädning
Offereras
Inställelsekostnad
120 kr/tillfälle
Vid varje besök tar vi en inställelsekostnad om 120 kr/exkl. moms som bekostar transport, basmaterial och administration.
Se alla våra priser +
FÅ OFFERT & BOKA
STEG-FÖR-STEG

Så här går det till

1
NÖDVÄNDIG UTRUSTNING
Vi tar med oss all nödvändig
utrustning för att utföra trappstädningen. Allt ni behöver bistå med är tillgång till el och vatten.
2
FREKVENS
Ni bestämmer själva hur ofta vi ska utföra städningen och tar tillsammans fram ett schema som passar just er fastighet. Detta schema ger tydlig information till boende och besökare om när städningen kommer att utföras.
3
SKRÄDDARSYTT
Om uppdraget gäller flera fastigheter kan vi självklart skräddarsy detta schema efter de unika behoven för varje fastighet.
4
FAKTURA
När jobbet är utfört skickar vi faktura.

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross