Om oss

Sedan 2022 har Marish Hemservice underlättat vardagen för privatpersoner, företag, föreningar och offentliga verksamheter. Vi erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjur och mer.

Kvalificerade medarbetare

Alla våra medarbetare har kvalificerad yrkeskunskap för sina respektive områden och en internutbildning i service och kundbemötande. Bredden på våra tjänster och utbildningsnivån hos våra medarbetare gör helheten för vad vi kan erbjuda unik för hela landet.
Bli kontaktad

Värderingar

Allt vi gör har sin grund i våra kärnvärden som kretsar kring ansvar, bemötande och kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att skapa glädje genom att underlätta människors vardag blir en oslagbar kombination. Vårt mål är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.

Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och vi vill göra vardagsservice enkel och tillgänglig för dig som anlitar oss. Det ska vara tryggt för dig att öppna ditt hem eller din arbetsplats för den service du beställt när vi kommer hem till dig. Resultatet av arbetet vi utfört ska vara av hög kvalitet och när vi lämnar ditt hem eller arbetsplats ska du känna dig nöjd, glad och att din omgivning fått ett trivsamt lyft av våra tjänster.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda smidig, hållbar och trevlig service för hem och arbetsplatser i södra Sverige.

Vårt ansvar

Förutsättningarna för djur och människors välmående på vår planet diskuteras dagligen. Att vårt klimat har förändrats till följd av mänsklig påverkan är bortom allt tvivel. Otvivelaktig är också lösningen på våra problem: vi måste ändra vår påverkan till det bättre. Lösningen kommer inte från ett enda håll. En ensam aktör kan inte lösa alla svårigheter vi står inför gemensamt. Men vi på Marish Hemservice är övertygade att alla kan göra sin del av uppgiften.

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
crossarrow-down