Husdjursservice

Kanske blir det några sena kvällar på jobbet framöver? Behöver du hjälp av någon som tittar förbi och gör rent kattlådan eller åtminstone tar ut hunden på en långpromenad? Husdjur är en av få tjänster vi utför som inte omfattas av RUT- avdraget. Trots det har vi valt att ha med den i vårt utbud eftersom den är så viktig för våra kunder. Hör av dig till oss så löser vi det.
Anpassat efter dig
Kollektivavtal
Försäkrat
Nöjd-kund-garanti

Våra husdjur är som familjemedlemmar och vi vill att de ska må bra och få den stimulans de behöver. Våra erfarna medarbetare kan ta hand om ditt husdjur när du själv inte kan.

En välbehövlig hjälp i vardagen

Vi på Marish Hemservice vet precis hur givande det kan vara med husdjur. Vi vet också att det ibland kan göra att man känner sig låst och desperat får jaga någon som kan avlasta i vissa lägen. Vi kan hjälpa dig att lösa vardagspusslet så att både du och ditt husdjur mår bättre.
Vi vet att ingen känner dina husdjur bättre än du. Vi vet också att inget husdjur är det andra likt. Därför pratar vi gärna om dina önskemål för att komma fram till vad just du behöver hjälp med.

Eftersom inte alla är bekväma med alla typer av djur kan vi inte garantera att vi kan ta hand om alla typer av djur. Vi kan också i vissa fall behöva lite framförhållning rörande vissa typer av djur. Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Vad kostar det?

Husdjursservice
Tjänst
Pris utan RUT-avdrag
Inställelseavgift
58 kr/tillfälle
Husdjursservice
606 kr/timme
Husdjursservice är en tjänst som inte är godkänd för RUT-avdrag. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.
Se alla våra priser +
FÅ OFFERT & BOKA

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross