Hemstädning rev A

Hemstädning på dina villkor

Släpp kraven på att fixa det perfekta hemmet. Överlåt det till proffs! Vi hjälper dig gärna med hemstädning – för en glänsande ren vardag. Gnistrande ren spis, blänkande badrum och golv som glänser; att komma hem ska vara en ren njutning. Du kan välja att abonnera på hemstädning en gång i veckan, eller anlita oss mer sällan, beroende på vad som passar dig. Hör av dig till oss idag så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök, telefon- eller videosamtal där vi tillsammans gör upp en plan för den städhjälp du vill ha.

Att bli kund

Efter vår kontakt får du en offert. För att ge ditt nya, välstädade liv en riktig kickstart rekommenderar vi en startstädning.


Det här ingår i vår hemstädning

När du bokar en hemstädning städar vi alltid enligt vårt städprotokoll. Här ser du vad som ingår i de olika rummen.

Kök

 • Rengöring av köksbänk, kakel och ovansida på spis
 • Invändig rengöring av skåpet där sopbehållaren finns
 • Torkning av utsidan på ugn, kyl, frys, fläkt
 • Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
 • Dammsugning av lister
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Djupare rengöring som insidan av ugnen, kylskåpet eller fläktfiltret ingår inte i grundtjänsten hemstädning. Däremot kan du lägga till den typen av extrainsatser eller en storstädning efter behov.

Hall, sovrum & vardagsrum

 • Torkning av lister, karmar och fönsterbrädor
 • Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
 • Putsning av speglar
 • Dammtorkning av hyllor och möbler
 • Dammsugning av mattor
 • Dammsugning ochvåttorkning av golv

Särskilt svåra fläckar på till exempel väggar eller i tak ingår inte i grundtjänsten hemstädning. Vill du ha hjälp med den typen av städning kan du beställa det som tillägg eller boka en storstädning.

Badrum & toaletter

 • Rengöring på ut- och insidan av badkar, dusch och toalett
 • Rengöring av kran och handfat
 • Torkning av speglar, kakel och utsidan på vitvaror
 • Torkning av ytor, skåpsluckor och armaturer
 • Dammsugning av lister
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Städning av avlopp eller under badkar med front ingår inte i vanlig hemstädning. Behöver du hjälp med att städa de områdena kan du boka det som enskilda tilläggstjänster eller en storstädning.


Prisexempel

Abonnemang

Hur oftaPris med RUT-avdrag
2 tim varje vecka2241 kr/mån
2 tim varannan vecka1147 kr/mån
2 tim var fjärde vecka552 kr/mån

* Priser avser ett exempel på 2 timmar efter skattereduktion som är en halverad arbetskostnad vid RUT- avdrag eller 30% avdrag på arbetskostnaden vid ROT-avdrag. Inställelsekostnad om 150 kr/tillfälle (58 kr/tillfälle för seniorer) tillkommer.

Vårt timpris för hemstädning utan abonnemang är 280 kr. Priset är efter RUT-avdrag och inklusive moms. Utan RUT-avdrag är vårt timpris 560 kr.

Vid varje besök tar vi en inställelsekostnad om 150 kr som bekostar transport, rengöringsmedel och administration.

Alla abonnemang på Marish Hemservice har en timpottshantering för att vi ska kunna erbjuda kunden en fast månadskostnad och för att kunden inte ska riskera att tappa timmar vid avbokningar. Mer information om timpotten hittar du här


Tilläggstjänster

När du behöver ett extra krafttag kan du lägga till ytterligare städning efter behov.

Fönsterputsning

Vid en fönsterputs rengör vi både in- och utsida av dina fönster. Efter behov öppnar vi och putsar också mellan dina fönsterglas. Vi utför putsning oavsett glasstorlek och placering på bygganden genom att anpassa material och redskap efter dina fönster och glaspartier.

Mer om fönsterputs

Installation & reparationer

När inte städ räcker till kan vi hjälpa till med både större och mindre installations- och reparationsarbeten. Efter en städning av hemmet är det lättare att upptäcka en elledning som behöver dras om, en list som behöver bytas ut eller en vägg som kan må bra av en ommålning. För de åtgärder som dyker upp har vi utbildade elektriker och hantverkare som kan ta hand om de olika arbetena. Kontakta oss om du vill ha hjälp med reparation, installation eller montering i samband med din städning.

Mer om hantverkstjänster

Storstädning

En storstädning är en grundlig rengöring av hela ditt hem. Bokar du en fullständig storstädning ingår alla typer av extrainsatser kring städning. Har du bara behov av städning på ett eller ett par av områdena kan du självklart välja endast de som är viktiga för dig. Vill du kan du också plocka till exempel ett område och lägga till det på en vanlig hemstädning.

Följande kan läggas till om du önskar:

 • Rengöring av insidan på kylskåpet
 • Avfrostning och rengöring av frys
 • Rengöring av fläktfilter och insidan av fläkten
 • Insida av skåp
 • Städning av kamin

Vi erbjuder

Trygga hembesök

Vi vill att du ska vara trygg med att välkomna din marishare. Därför bär alla våra anställda en tydligt synlig fotolegitimation på bröstet. Om du bokar hemstädning med jämna mellanrum kommer du dessutom att få besök av samma person så långt som möjligt. Då har du chans att lära känna din marishare och vara trygg i att det är samma person du öppnar dörren för varje gång.

Schyssta villkor

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor. Mår medarbetarna bra mår ditt hem bra!

Nöjd-kund-garanti

När du anlitar en städfirma ska du alltid få det du förväntar dig. Som kund till oss vill vi att du alltid ska bli nöjd. Skulle du inte bli nöjd följer vi upp och åtgärdar utan tilläggskostnader, såklart. När du beställer tjänster från oss ska du vara säker på att du får precis det du anlitar oss för.

ROT- & RUT-avdrag

Du kan också få rutavdrag för hushållsnära tjänster. Vi räknar alltid ut detta åt dig så du behöver inte bekymra dig om detta.

Vi värnar om miljön

Därför gör vi alltid klimatsmarta val så långt det är möjligt – från att använda miljömärkta rengöringsmedel till att ta cykeln kortare sträckor i stället för bil.

Ansvarsförsäkring

Om olyckan skulle vara framme så finns ansvarsförsäkringen där som en trygghet för dig som kund.

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross