Fler tjänster

Vissa sysslor och göromål ryms inte under städning, hantverk, vardagsomsorg, familjeservice eller husdjursservice. Därför har vi kompletterat våra tjänster med kunskap och erfarenhet inom fler områden som kan vara till hjälp för dig i vardagen. Här hittar du en sammanställning av vad vi kan hjälpa dig med utöver våra vanligaste tjänster.
Nöjd-kund-garanti
ROT- och RUT-avdrag

Fler tjänster från Marish Hemservice

Det här kan vi hjälpa till med

Strykning
Datorhjälp
Tvättning
Hustillsyn
Teknisk hjälp i hemmet
Köra bilen till besiktning

Ännu fler tjänster

Om det du behöver hjälp med inte finns med i listan kan du alltid fråga oss ändå. Du kanske inte är helt säker på exakt vad för hjälp du behöver för att avhjälpa en uppgift, då kan du också ställa frågan direkt till oss. Vi har lång erfarenhet och breda kunskaper kring hem, kontorslokaler och utemiljöer. Om det skulle vara så att vi faktiskt inte kan hjälpa dig, så kan vi allt som oftast koppla ihop dig med några av våra lokala samarbetspartners. Hör av dig!

Lokala samarbetspartners

Vi har professionella samarbetspartners inom hantverk och byggnation över hela Skåne. Skulle ditt projekt behöva specialkompetenser som medarbetare inte har, då tar vi in expertkunskap från någon av våra samarbetspartners. På det sättet vet du att allt arbete utförs rätt och riktigt oavsett vilka tjänster du har beställt.
Lokala samarbetspartners

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross