Familjeservice

Familjeservice kallar vi vårt känsligaste område – barnpassning – eftersom det vi gör är mer än att bara vara barnvakter. Vi hämtar och lämnar på förskola eller fritids, vi kokar nappar, gör rent leksaker och ser till att barnen är mätta och glada. Vi är barnvakten du kan lita på, i vått och torrt.
Anpassat efter dig
Kollektivavtal
Försäkring & sekretessavtal
Nöjd-kund-garanti
RUT-avdrag

Att ta hand om barn är ett ansvar långt större än det kan vara för någon världslig ägodel. Vi på Marish Hemservice är medvetna om detta och har därför ett särskilt team för just det ändamålet – våra anställda har en gedigen erfarenhet av att vara barnvakter.

Barnpassning – kom i kontakt med våra erfarna barnvakter

Vi är medvetna om att det kan vara svårt att få tiden att räcka till för att passa barnen. Vi känner själva samma press som våra kunder att inte ha barnen på förskolan för länge, hämta tidigt. Precis som våra kunder undrar också vi hur alla hinner med. Vi kan inte svara för hur andra lyckats, men vi kan erbjuda en lösning. Detta genom vår omtyckta barnpassning!

Vi tar hand om barnen, vare sig det är lämning på morgonen eller hämtning och passning på eftermiddagen. Tänk hur skönt det vore att säga hejdå till barnen i lugn och ro där hemma och veta att de får äta sin frukost i sin egen takt, bli påklädda och lämnade av barnvakt som inte har bråttom och som bara har barnets välmående i fokus.

Vore det inte lugnare att veta att barnen blir hämtade tidigt och får komma hem till en lugn miljö i några timmar innan du kommer hem? Med vår barnpassningsservice skulle detta kunna bli verklighet.

Barnpassning som uppskattas av både föräldrar och barn

På Marish Hemservice förstår vi att det är ett stort ansvar att ta hand om barn. Att hyra en barnvakt är ett viktigt beslut och kan kännas utlämnande. Vi arbetar som regel med specialutbildad personal i eget team för just barnpassning.

Då vi är väldigt noga med vilka personer som arbetar i detta team kan det hända att vi inte kan ta emot nya kunder på kort varsel. För oss är det viktigare att vi är säkra på att tjänsten vi levererar är 100% rätt än att det går fort.

Vi på Marish Hemservice kan hjälpa till med allt som rör barnpassning och mer. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vad kostar det?

Familjeservice
Tjänst
Pris med RUT-avdrag
Inställelseavgift per tillfälle*
150 kr/tillfälle
Familjeservice
303 kr/timme

Familjeservice är en tjänst som är godkänd för RUT-avdrag. Den som kan göra avdraget är den som betalar för tjänsten. Beroende på om du beställer tjänsten vid enstaka tillfällen eller som ett längre abonnemang kommer priset att variera lite.

Se alla våra priser +
FÅ OFFERT & BOKA

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross