Bud- & vaktmästartjänster

Bud- och vaktmästartjänster är vår tjänst för företag och föreningar i Skåne som vill ha hjälp med snickeri, måleri, reparation, montering och bud. Du kan anlita oss vid behov eller lägga upp ett abonnemang där vi kontinuerligt fungerar som en kontors- eller budservice som del av din verksamhet.
Anpassat efter dig
Kollektivavtal
Försäkrat

Det här är bud- & vaktmästartjänster

Våra tjänster inom hantverk kan du använda vid små underhållsarbeten eller större renoveringar av kontorslokaler. Du kan välja att använda tjänsten vid enstaka tillfällen, under ett avgränsat projekt eller lägga upp tjänsterna som ett abonnemang där er marishare fungerar ungefär som er vaktmästare med överenskomna besöksintervaller. Vår budtjänst kan du boka på precis samma sätt: vid enstaka tillfällen eller men jämna mellanrum som del av verksamheten.

Våra bud- & vaktmästartjänster

Bud till, från eller mellan era enheter
Anläggning av utemiljöer
Snickeri
Montering av möbler eller väggfasta system
Reparationer
Nybyggnationer som trädäck och platsbyggda möbler
Tapetsering
Byggnation som takläggning eller fönsterbyte
Måleri inomhus och utomhus

Priser

Bud- och vaktmästartjänster
Tjänst
Pris exkl. moms
Bud- och vaktmästartjänster
Offereras
Inställelsekostnad
120 kr/tillfälle
Vid varje besök tar vi en inställelsekostnad om 120 kr/exkl. moms som bekostar transport, basmaterial och administration.
Se alla våra priser +
FÅ OFFERT & BOKA

Lokala samarbetspartners

Vi har professionella samarbetspartners inom hantverk och byggnation över hela Skåne. Skulle ditt projekt behöva specialkompetenser som våra hantverkare inte har, då tar vi in expertkunskap från någon av våra samarbetspartners. På det sättet vet du att allt arbete utförs rätt och riktigt oavsett vilka hantverkstjänster du har beställt.

Finns i hela Skåne

Vi finns på alla orter i hela Skåne. Våra kontor finns idag i Malmö och vår ambition är att expandera norrut för att erbjuda våra tjänster till fler kontor och arbetsplatser. Oavsett avstånd till ditt närmsta Marish Hemservice-kontor har du alltid nära till oss via telefon eller e-post.

Fri konsultation

Innan du lägger upp ett abonnemang på bud- eller vaktmästartjänster första gången ingår alltid en kostnadsfri konsultation. Den kan du göra över telefon eller så kommer vi till dina lokaler och gör beräkningen på plats. Då har du också möjlighet att ställa frågor och få svar direkt.

Abonnemang

När du lägger upp ett abonnemang på någon av våra bud- eller vaktmästartjänster väljer du frekvens på uppdragen efter vad din verksamhet behöver. När abonnemanget är i gång behöver du inte tänka mer på planeringen av arbetet du bokat oss för. Du kan se tjänsten som en återkommande del av verksamheten tills den dagen du skulle vilja göra en justering i abonnemanget. Då kontaktar du oss via telefon eller e-post och sätter upp en ny rutin som passar dig bättre.

Personlig service

Med ett abonnemang på någon av våra tjänster ingår personlig och heltäckande service. Vi tar hand om både själva tjänsten och administrationen av den. Du behöver alltså inte tänka på vad som ska göras när. Med ett abonnemang är det också samma marishare som besöker dig varje gång och när du kontaktar oss via telefon eller e-post har den som svarar alltid insyn i dina bokningar.

100 % kollektivavtal

Alla som arbetar hos Marish Hemservice är anslutna till kollektivavtal. Det är en självklarhet för oss att våra anställda ska känna sig säkra på sin arbetsplats och arbeta under bra och rättvisa villkor. Att visa att våra anställda är kollektivavtalsanslutna är också vårt sätt att berätta för dig att vi är en ansvarsfull arbetsplats och pålitlig leverantör.

Bli kontaktad

Marish Hemservice erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsservice, hantverksservice, vardagsomsorg, familjeservice, husdjurservice och mer i hela Skåne.
© Marish Hemservice AB
Huvudkontor: Postadress Box 30003, 200 61 Limham
Org.nr. 559372-6259
Pe-form reklam- och webbyrå
cross